Raw kålwraps med alt godt fra grøntskuffen

Sådan spiser du (ude) med din kødspisende omgangskreds
april 7, 2016
10 vigtige råd til dig, der ønsker at skifte til en sund plantebaseret kost
april 13, 2016

Raw_kål_wrapsDisse kålwraps er super lette at lave og fungerer stort set med alt slags fyld. Jeg er særligt glad for avokado, edamame-bønner og revet gulerod – men det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan komme i. Skal de fungere som mere end bare et mellemmåltid eller som en del af et større måltid, kan det dog være en god ide at tænke på at få inddraget både lidt protein, og stivelser – eksempelvis en blanding af brune og sorte ris – i fyldet.

På billedet ses en rød spidskålswrap med fyld af:
– Revet gulerod
– Edamamebønner
– Agurk
– Avokado
– Vindruer

Toppet med:
– Dressing af havreyoghurt fra Oatly med hvidløg, chili og æblecidereddike efter smag
– Koriander
– Sød chilidressing og et drys ristede sesamfrø

Andre ideer til fyld:
Majskerner
Kikærter
Brune ris
Linser
Hakkede ristede cashewnødder
Spinat
Rød peberfrugt
Æble i tynde skiver
Mango
Forårsløg1455394695_resolutions-22

Køb et kålhoved og åbn grøntskuffen – rigtig god fornøjelse, det behøver ikke at være svært!

 


Skrevet af Amalie_M