Spaghetti med tomat-linse-sovs

Selvom man er søndags doven kan man sagtens få nem, lækker og ikke mindst sund mad. Så her kommer der en nem opskrift på en skøn pastasovs fyldt med næring, energi og smag. Opskriften er lavet af Cecilie Bresson, som har en super simpel og sej blog som hedder Sund På SU – på denne side kan du finde lækre og billige retter med fokus på sundhed.

Spaghetti med tomat-linse-sovs

Lavet af Cecilie Bresson, sundpasu.com
Til 2 personer

line-hi copy

screen-shot-2016-10-02-at-12-11-25-copy
Det skal du bruge: 

– 1 glas tomatsovs (680 g)
– 1 dåse grønne linser
– 2 gulerødder
– 1 løg
– 2 fed hvidløg
– timian og basilikum
– pasta/spaghetti (jeg brugte glutenfri spaghetti af brune ris)

Sådan gør du:

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Hak løg og hvidløg og svits dem i en gryde.
  3. Tilsæt timian og basilikum og derefter gulerødderne og tomatsovsen.
  4. Lad det simre i 10-15 minutter.
  5. Kog pastaen i mens. Lige før pastaen er færdig skyld da linserne indtil de ikke længere “skummer” og hæld dem i pastasovsen.