15 minutters gratis kostvejledning

EARTHLETE vision, mission, ambitioner & koncept
December 17, 2018
NO WHEY! – Nej tak til whey protein
January 16, 2019

Earthlete’s tilbud på kostvejlednings-konsultationer:

15 minutters gratis vejledning

Hos Earthlete står én af vore dygtige vejledere altid til rådighed, til at give dig en gratis 15 minutters konsultation om plantebaseret kost. Samtalen kan enten være 1 til 1 i vores faciliteter på Ryesgade 5, 2200 København N, eller telefonisk. Ønsker du en gratis 15 minutters konsultation, kan du rette henvendelse personligt hos Earthlete på Ryesgade 5, eller kontakte os på e-mailen power@earthlete.dk, hvorefter vi kan aftale tidspunkt. Dette er en fantastisk mulighed for at lære hinanden at kende.


30-40 minutters lyn-kostvejledning, pris 250,-

Til en 30 minutters kostvejledning, får du en personlig samtale, hvor vi sammen både kan fastlægge motivation, svare på spørgsmål, samt lave både korte- og langsigtede målsætninger, i forhold til en grønnere og sundere plantebaseret kost. Ønsker du en 30 minutters konsultation, kan du rette henvendelse personligt hos Earthlete på Ryesgade 5, eller kontakte os på e-mailen power@earthlete.dk, hvorefter vi kan aftale tidspunkt. De 30 minutter kan også lægges i forlængelse af den gratis 15 minutters konsultation. Konsultationerne kan både være i vores sundhedshud eller telefonisk.


Det er en kendsgerning, at flere planter i kosten, betyder mere sundhed. Fordelene ved at blive 100% plantebaseret er mange. Nogle af fordelene ved at ændre kosten, er at man kommer til at opleve mere energi, bedre restitution, en bedre BMI og mange fortæller, at de er blevet stærkere på en kost uden animalske proteiner. Det kan være svært fra den ene dag til den anden at omlægge sig til en 100% plantebaseret kost, derfor har nogle brug for at tage et skridt af gangen og gradvist udelukke de forskellige animalske produkter – det VED vi!