Den veganske strongman Herman vinder Target Power Challenge 2017

Arla indrømmer provokation – er de enig i kritikken af ko-mælk?
maj 24, 2017
Dette spiser jeg som vegansk yogalærer
maj 27, 2017
I sidste weekend (21/05/2017) stillede den veganske strongman Herman Mohr Hermansen op i TarGet Power Challenge 2017, på Amager – en strongman-konkurrence, hvor man bl.a. skulle squatte en bil, flippe et 400-kilo dæk og løfte store, tunge sten på op til 140 kilo.

På grund af dårlige albuer (slidgigt) stillede 41 årig Herman kun op i fire ud af de fem discipliner. Herman vandt tilgengæld alle de fire discipliner ret komfortabelt, og det blev nok til en samlet første plads. Derudover havde han timet sin træning til at han i øvrigt satte PR (personal record) i alle disciplinerne

“Det fedeste for mig var helt klart, da jeg i andet forsøg som den eneste fik løftet 140-kilo stenen op på rampen. Den glippede lige i første forsøg. Det var ekstra fedt, fordi jeg under træning op til stævnet ikke havde klaret at løfte den.” – fortæller Herman Mohr Hermansen.

“Det er første gang siden ’13, at jeg deltog i en strongman-konkurrence. Jeg er ingen vårhare længere – og så er jeg også blevet veganer for ca. to år siden. I det miljø jeg befærder mig i, hvor styrke, størrelse og fysiske præstationer er i høj kurs, hører jeg til dagligt, at man skal spise kød, æg og mælk – og gerne masser af det. Jeg har bevist, at til trods for, at jeg de første godt 20 år af mine styrkekarriere indtog massive mængder animalske produkter, så har jeg aldrig været stærkere end netop nu, som veganer og næsten 41 år gammel.” – fortæller
Herman.

Herman løfter 140 kilo tung sten

Grunden til at Herman topper sine rekorder og præsterer på højt niveau, er på grund af flere faktorer. Han nævner især sin veganske kost og de mange års erfaring som de to primære årsager til sejren. Herman lever og træner efter et specifikt motto, som lyder:

Din største modstander er dig selv – og størstedelen er mentalt. KEEP GROWING!”

Video fra weekendens sejr, hvor Herman flipper en 400 kilo tungt dæk:

<< Læs mere om Herman Mohr Hermansen i Earthlete Eliten >>

Skrevet af
Casper Bilton