Earthlete åbner ny 100% vegansk cafe sammen med populær kok

Sådan forbedrede jeg min løbepræstation på den plantebaserede kost
juli 2, 2017
Atleten Philip ændrede kost da hans mor kæmpede med kræft
juli 13, 2017
Nu bliver Nørrebro lidt grønnere med PLANT POWER FOOD. Sensommeren byder på ny og spændende vegansk cafe på Nørrebrogade ved Stefanskirken. To af København’s nok mest kendte personligheder og fortalere for den veganske livsstil har, endnu engang, slået pjalterne sammen. Neel Engholm og Casper Bilton åbner vegansk cafe på Nørrebrogade 193 – på hjørnet af Vedbæksgade. PLANT POWER FOOD vil tilbyde en række veganske retter i høj kvalitet og hvor det visuelle udtryk fuldendes på smukke håndlavede keramiktallerkner.

Neel Engholm er en 100 % plantebaseret kok. Hun har gennem de sidste 15 år opfundet masser af menuer, og arbejdet som chefkok for restauranter i Barcelona, USA og Danmark. Neel har optrådt på den danske tv-kanal, DR1, hvor hun skulle fortælle om og lave raw ve- gansk mad. På sit CV kan hun også tilføje studietid på Matthew Kenney Kokkeskolen i USA, som specialiserer sig inden for plantebaseret kost og raw food. Udover at være kok har hun også arbejdet med at skabe menuer for restauranter og cafeer, som ønsker at være mere grønne.

Casper Bilton er en 100 % plantebaseret atlet og stifter af online magasinet ”Earthlete”. Han har levet den veganske livsstil i en årrække og er et levende bevis på at man sagtens kan dyrke power sport på eliteniveau på en vegansk kost. Han har etableret ”Earthlete” som er et online magasin med tip, tricks og træningsråd fra ham selv samt andre plantebaserede atleter i Danmark. Neel og Casper danner par privat og har sammen datteren Nova på 1 år.

PLANT POWER FOOD – vil, udover at servere vegansk mad ”to die for”, også have til formål at inspirere andre til at leve en mere plantebaseret livsstil. Der ønskes at give nye værktøjer og viden gennem mad og arrangementer på caféen – gøre det nemt at leve sundere og mere miljøvenlig.


Hjælp os igang på Kickstarter

Vi håber på at kunne overtage lokalerne fra d. 15/07 og åbne op måneden efter. Der er dog en masse vi skal have lavet i vores kommende lokaler – pt. mangler der et køkken og det er her vi har brug for hjælp. Et godt og professionelt køkken koster mange penge, og derfor prøver vi at skaffe nogle af pengene via. Kickstarter. Her kan du donere lidt penge til vores projekt. Ved donation vil du selvfølgelig få noget igen. Udfra din donation, så kan du få alt fra Earthlete sokker og t-shirts, til VIP Dinner for 10 personer.

Du kan hjælpe os igang ved at trykke på billedet til højre eller dette link -> http://kck.st/2tnU9uZ


Skrevet af Plant Power Food, Engholm x Earthlete

Hjemmeside: plantpowerfood.dk
Instagram: @plantpowerfood_cph
Facebook: PLANT POWER FOOD CPH

Neel Engholm Instagram: @vegan_chef_neel
Casper Bilton Instagram: @casperbilton