Bedre sportslige præstationer på en plantebaseret kost?
October 1, 2018
15 minutters gratis kostvejledning
January 8, 2019

Dette er en kort gennemgang af vores vision, mission og ambitioner, samt koncept

I forbindelse med vores åbning på Ryesgade 5, Nørrebro, hvor vi er rykket ind i store flotte lokaler, vil vi gerne give jer en grundig præsentation. Vores primære mission er, at få folk til at have det rigtigt godt. Det mener vi at vi kan give folk, både gennem bevægelse og mad. Vi har en vision om et grønnere Danmark, hvor vi løfter hinanden op, samt giver hinanden de værktøjer og muligheder for at udleve vores drømme og vores bedste selv. I det puslespil mener vi, at både kost, bevægelse og bevidsthed er de primære brikker. Derfor sammenfatter vi en helsekostbutik med mulighed for både at få viden og bevægelse, for at arbejde mod denne vision. Derfor tilbyder vi også kostvejledning, vejledning i bevægelse og yoga, samt sportsmassage. Vi har åbent for butikken i hverdagene mellem kl.11.00 og 17.00, samt åbent lørdag kl.11.00 til 15.00.

For at give en bedre forståelse for vores koncept, tænker vi at det er relevant at give en kort præsentation af vores tilknyttede og deres specifikke aktivitet og virke. (Hvis du vil læse mere om de specifike vejledere så kan de se dem her.)
Vi har 4 yoga-vejledere tilknyttet. Det er Mette, Zoe, Anemone og Glenn, og en yolates-vejleder som hedder Louise. De vejleder i sen-eftermiddagstimerne mellem klokken 17.00 og 20.30. Desuden tilbyder de også yoga-vejledningstimer mellem kl.10.00 – 13.00 hver anden søndag.  Louise vejleder i noget der kaldes Yolates, hvilket er en bevægelsesform, hvor musik til tider indgår. Dette foregår hver tirsdag i tidsrummet 12.00 – 13.30. Derudover har vi 4 coaches og kostvejledere tilknyttet. Det er Oliver, Casper C., Casper B. og Ranu. De tilbyder vejledning i kost og bevægelse og giver primært én til én konsultationer, med fokus på kropsvægtstræning. Alle timerne kan man få adgang til via vores medlemskaber! Derudover, hvis der er interesse, så kan i se vores yoga, træning og yolates tider i vores skema her!

Casper C. og Casper B. vil være dem, man primært vil kunne møde i butikkens åbningstid. Vi driver stedet og vil derfor være dem i kan rette henvendelse til i åbningstiderne med spørgsmål og en god samtale om kost og træning. 

I vores butik kan man finde tøj, bøger, superfoods og bæredygtige ting og sager. Alle vores varer er veganske, har fokus på at livsstil og meget af det findes på vores webshop. Vi har også en kaffe station, hvor man kan få lækker varm kaffe og te. Der er også kolde driks såsom kombucha og energidrik. Det er dette område som vi beskriver som caféen – det er vigtig for os at kunne tilbyde at servere en kop kaffe, en hurtig snack eller en energidrik til forbipasserende, og dem der deltog i vejledning og yoga – dette er en meget vigtig socialt element i voreskonceptets, da vi gerne vil bygge et stort fællesskab. 

Hver torsdag aften mellem klokken 19.00 og 21.00, er vores ambition at holde foredrag eller introaftener, om forskellige forhold der vedrører husets aktiviteter – det vil sige sundhed, plantemad, bevægelse og yoga. 

Et vigtig element i vores koncept er vores ambition om at nå ud til virksomheder og vejlede i både bevægelse og mindfulness. Vi kan nemlig stille et meget erfarent team, der kan hjælpe med mere overskud, mindre stress og bedre fokus. Gennem både foredrag, en række praktiske øvelser og træning, har vi en teambuilding-pakkeløsning tilpasset til lige præcis jeres virksomhed!

Vi leder hele tiden efter samarbejdspartnere i forhold til produkter, men også til at benytte vores flotte lokaler, da vi udlejer kontor pladser, konsultationsrum, samt kan vores bevægelsesrum lejes til workshops og foredrag. Det kan du læse mere om her og se priser. 

Såfremt der skulle opstå spørgsmål til vores koncept, eller måske sidder du og er den perfekte samarbejdspartner, så vil vi bede dig om at rette direkte henvendelse på mail -> power@earthlete.dk

I er naturligvis altid velkomne til at komme forbi til en snak, en snack eller noget at drikke. I er desuden velkomne til at komme forbi og få et klippekort, så i kan prøve vores ydelser af.

MVH 
TEAM EARTHLETE