TEAMBUILDING

Teambuilding og bedre performance


Skal du og din virksomhed øge jeres velvære og bringe kollegaerne tættere sammen?

Med både bevægelse og mindfulness, tilbyder Earthlete en totaloplevelse for dig og dine medarbejdere. Earthlete stiller et erfarent team, der kan hjælpe med mere overskud, mindre stress og bedre fokus. Gennem både foredrag, en række praktiske øvelser og træning, har vi en pakkeløsning tilpasset til lige præcis jeres virksomhed!

Vores stærke team er sammensat af en række uddannede eksperter, hvis kompetencer blandt andet omfatter psykomotorisk terapi, yoga, mindfulness, performancecoaching, styrketræning og kostvejledning.

Vi sikrer jer, at i får en række råd og værktøjer, som både jeres virksomhed og jeres medarbejdere kan benytte fremadrettet, for at opnå mere overskud i arbejdsdagen.

Vores pakkeløsninger


Teambuilding-dag – 5 timer

På en Teambuilding-dag, giver vi jer både viden, praktiske værktøjer, øvelser og bevægelse.

I får:

Et indledende oplæg

En række simple teknikker til at nedbringe stress

Viden om, hvordan man skaber bedre kontakt i flere forhold

Øvelser i gruppedynamikker og psykologi

Optimering af samarbejdssituationer

Praktiske øvelser med mindfulness, meditation og vejrtrækningsøvelser

Lækker frokost (mad og drikke inkluderet i prisen)

Frit valg mellem 1 times yoga, yolates eller styrketræning


Teambuilding-forløb – 4 uger, 1½ time pr uge

På et Teambuilding-forløb, giver vi jeres medarbejdere en grundig indføring i bevægelse og mindfulness på ugebasis i en måned. Vi tilbyder de samme ydelser som på Teambuilding-dag, dog segmenteret og tilrettelagt, således at jeres medarbejdere får en ny oplevelse, hver gang Earthlete besøger jer. Forplejning er inkluderet.


Både teambuilding-dag og teambuilding-forløb kan afholdes hos jer, eller i vores faciliteter på Ryesgade 5, Kbh N. Vores maksimale kapacitet på Ryesgade 5 er 50 mennesker. Pris efter aftale.

KONTAKT OS HER