Fotoserie: Cecillia er vegansk model

Veganske Nana Friis vinder DM i boksning 2017
juni 19, 2017
Dette spiser jeg som en vegansk atlet
juni 28, 2017
For omkring 6 år siden startede min rejse ind i planteriget som vegetar, da jeg ikke brød mig om at spise kød, og selve tanken om at spise et levende væsen. Det var også samme år, at jeg begyndte at træne på grund af overvægt. Efter et par år som vegetar besluttede jeg mig for at tage skridtet videre. Det var vigtigt for mig at læse op på, hvordan man kunne leve plantebaseret og stadig få alle de vitaminer og mineraler. I mellemtiden fandt jeg hurtigt ud af, at en plantebaseret kost ikke kun gavnede mig selv, men både dyr, jorden og verdens befolkning; selvfølgelig ikke ved mit valg alene.

Som model, fitness-entusiast og veganer følger jeg faktisk ikke nogen kostplan, da livstilen og sund kost er blevet en del af mine hverdagsrutiner. Jeg træner 3-4 gange om ugen for at kunne holde koncentrationen, holde formen og forebygge stress mm. Derudover nyder jeg følelsen af at have ydet mit bedste og derefter at kunne se resultaterne i spejlet. Træningen for mig er både vedligeholdelse af krop og sind.

Efter at have valg en plantebaseret livsstil, har jeg fået mere energi. Derudover er det ikke svært at se forandringer på mit hår og mine negle – før i tiden kunne mine negle slet ikke vokse uden at knække og mit hår vokser med lynets hast og ser meget sundere ud. Alt dette er til gavn for modelfaget, som jeg bevæger mig en del i, hvor skønhed og et godt forbillede for andre spiller en vigtig rolle.

Hvis jeg skulle komme med et godt råd til andre, der kunne tænke sig at leve plantebaseret, skulle det være at tage en dag af gangen. Prøve det af lidt efter lidt, så du ikke tager for store skridt og dermed gør det uoverskueligt for dig selv.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4