Fotoserie: Gratis Earthlete træninger har været en succes

Dette spiser jeg som en vegansk atlet
juni 28, 2017
Mere frugt forbundet med lavere risiko for diabetes og diabeteskomplikationer
juli 2, 2017
I de sidste 14 uger har Earthlete arrangeret gratis træninger i Mimersparken, som ligger i København Nordvest. Træningerne har budt på styrketræning, løbetræning og andre sjove øvelser som styrker kroppen. Nu er de første 14 træninger overstået og det kan kun betegnes som en succes. Vi forsætter selvfølgelig successen, og bliver ved med at afholde træningerne hver søndag.

Hver søndag kl. 10:15 i de sidste mange uger har Earthlete afholdt gratis træning for alle. Earthlete er et plantebaseret koncept, men dette betyder ikke at træningerne er en lukket klub. Træningerne er for alle, om du er atlet, motionist, glad, sur, veganer, vegetar eller kødspiser. Men selvfølgelig, så kan det ikke undgåes at de fleste af dem som er til træningerne har interesse for en aktiv og grøn livsstil.
Træningerne har mest haft fokus på styrketræning, da dette har været lettest i forhold til omgivelserne og vejret. Sommeren har ikke været den bedste, men intet forhindrer os i at lave en masse pull ups, mavebøjninger og squats. I fremtiden så håber vi på at kunne indføre andre former for træning, så som boksning eller yoga – men vejret har været for ustabilt til at kunne arrangere yoga, hvor man helst skal kunne ligge i varme og nyde solen samtidigt med at man laver øvelserne.

Hvis du har interesse i at deltage i træningerne, så kan jeg anbefale dig at blive medlem af vores træningsgruppe på Facebook. Her ville du blive opdateret omkring de næste træninger, og du vil have mulighed for at komme med feedback og ønsker til kommende træninger. Gruppen hedder Earthlete Club / Gratis træning, du kan finde den ved at klikke her.

Hvis du er træner, og har lyst til at hjælpe med at træne dem som møder frem, så skal du bare kontakte Earthlete via. deres facebook chat.


Skrevet af Casper Bilton 

 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14