Derfor burde du spise mere bladgrønt, frugt og andre kulhydrater

Ny undersøgelse: “Plantebaseret kost bedre end Paleo & Atkins-diet for vægttab”
July 3, 2015
Burde man overveje ketose-tilstanden for vægttab?
August 15, 2015

Kale

Sundhed er et stort begreb, da der er mange ting du kan ændre for at føle dig sundere. Hvis du læser videre vil du finde ud af de ting du let kan ændre på, for at føle dig bedst muligt. Det er ikke en hemmelighed mere at du skal kvitte smøgerne, og spise mindre slik end du gør. Men der er ting i din hverdag, som du let kan ændre, for at du igen kan få masser af energi og være klar til at takle dagens store udfordring. Vi skal nemlig kigge på din kost, da den har stor betydning for energi niveau og diverse livsstilssygdomme. Hvis du følger disse simple råd, så vil du hurtigt få lyst til at begynde at løbe længere ture, og du vil opleve bedre resultater mht. dit arbejde, skole og sport.

Du tænker nu, at du sikkert ved meget om sundhed, og det med livsstilssygdomme først forkommer når du bliver ældre. Men faktisk er alt hvad du troede var sandt, det er nok forkert. Dit kost fokus skal være meget mere fokuseret på kulhydrater, det er nemlig her at du får energi. Du skal fokusere meget mindre på protein, fordi at der er protein i alt og du vil aldrig komme i protein mangel. Prøv at se om du ikke kan undgå fedtholdigt mad, og ja, æg, kød, smør og mejeri er fedtholdigt mad.

Du skal spise mere bladgrønt, frugt og stivelse. Stivelse er virkelig vigtigt, da det er kulhydrater som bliver nedbrudt langsomt. Det er langtidsholdbar energi, som går lige til hjernen, og du vil hurtigt begynde at tænke og huske bedre. Når du skruer op for den plantebaseret kost, og ned for den animalske kost, så vil du opleve at du kan sove bedre, du vil mindske riskoen for skader, din krop vil begynde at udrydde inflammation, og derudover vil du forbygge din krop for livsstilssygdomme. Denne form for kost kan man også kalde en “High performance diet”, og betyder at du spiser en høj kulhydrat og plantebaseret kost.

Lob_BlaaNike_banner2


“Paleo diet: Big brains needed carbs”
http://www.sciencedaily.com/releases/2015/08/150806133148.htm

“Coronary heart disease (CHD) is the leading cause of death”
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10875600

“IGF1 and IGF2 can promote cancer growth”
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22520978

“Vegans had higher testosterone levels than vegetarians and meat-eaters:”
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10883675


Casper