Livsstils- og performance-fællesskab på vej på indre Nørrebro

Bedre sportslige præstationer på en plantebaseret kost?
oktober 1, 2018

 

 

 


I butikslokalerne på Ryesgade 5, Nørrebro, etableres et livsstils- og performancehus, hvor sigtet er at inspirere både topatleter, bredden og hverdagens helte, til at optimere deres potentiale gennem bevægelse, bevidsthed, community og viden. Earthlete vil med en bred palet af både holdtræning, foredrag, flere-ugers forløb, kontorfællesskab og livsstilsbutik, give alle mulighederne for, at realisere deres drømme og mål, sportsligt såvel som i hverdagen.
Hos Earthlete mener vi, at bevægelse, bevidsthed og mere plantebaseret kost er gamechangere, for at præstere som enten professionel atlet, motionist eller i den travle hverdag. Earthletes livsstils- og performancehus opstår i kølvandet på den plantebaserede restaurantsucces, PLANT POWER FOOD, hvor både folkene bag, samt nye og erfarne kræfter, bliver en del af stedet. I bevægelsesafdelingen af huset, vil der blive udbudt 8-12 ugers kost- og træningsforløb, holdtræning, yoga, dans, meditation, personlig træning, samt foredrag. I butiksafdelingen kan man få en sandwich eller snack, købe superfoods og kosttilskud, samt få adgang til et eksklusivt udbud af sportsbeklædning og ernæring. I kontorafdelingen vil der, udover kontorplads til leje, være mediefaciliteter til lyd og billeder, bl.a. podcast og fotografi. Der vil være forskellige typer medlemskaber, der giver billigere adgang til hold, træning og foredrag, samt giver rabatter på udvalgte produkter i butikken.

Flere informationer omkring åbningen kommer senere. Du har mulighed for at kontakte Earthlete-teamet på casper@earthlete.dk, hvis at du har spørgsmål. Vil du være sikker på at få informationerne først, såsom hvordan man tilmelder sig og bliver medlem af Earthlete på Ryesgade, så kan du blive medlem i vores facebook gruppe -> HER!! https://www.facebook.com/groups/1311604628934073/

Mange hilsner
EARTHLETE TEAMET