Earthlete

Facebook_logo2Earthlete er et projekt der skal sætte fokus på den ultimative præstation, og sundhed.

Man kan på Earthlete få fat i kvalitets produkter, som skal kunne få dig til præstere og restituere hurtigere efter træning eller kamp. Earthlete vil derfor kun have plantebaseret produkter, da man i studier har fundet ud af at man kan præstere bedre, og have en sundere krop ved at benytte sig af planter.

“Når vi hos Earthlete sælger et produkt, så er det med henblik på at vi sælger sundhed. Vi sælger bæredygtighed, bedre restitution, naturlige mineraler og forhåbentligt inspirere folk til at prøve et andet alternativt proteintilskud, end det de hidtil har været vant til.” – Casper Bilton, Earthlete

Earthlete er også et sted at få viden om kost, derfor kan man let finde infomationer om vitaminer, mineraler, kulhydrater, proteiner og derudover vil man kunne læse om diverse danske atleter, som præsterer på plantebaseret produkter.

Du kan på siden også komme i kontakt med en personlig træner som kan vejlede dig i kost og sundhed, plantebaseret-kost, styrke-træning, accelerations-træning, cardio-træning. Hvis man er interesseret i vægttab er tilgangen igennem en mere plantebaseret kost.

Hos Earthlete er der plads til alle – det er vigtigt at sætte fokus på alle typer mennesker og sportsgrene, fra personen som træner for at tabe sig, til de personer der er i Eliten i sin sportsgren.

Earthlete er grundlagt af Casper Bilton, der har haft en ide og en vision om at sportsmennesker, og almene mennesker skal opnå maksimal sundhed. En ide om, at sælge sports-tilskud udelukket baseret på planter, og en vision om et samfund der i højere grad vil satse på vegetabilske produkter frem for animalske. Casper bosatte sig for en del år siden i Faaborg/Odense for at satse på håndboldkarrieren, derefter i Sønderborg for at spille for SønderjyskE, og senere tilbage til København for at satse på Earthlete og spille for Ajax København.

Det er af Earthlete’s overbevisning, at en plantebaseret livsstil er ved at blive en global trend hvad angår, livsstil, miljø, spisevaner og dyrevelfærd.

greenløb1