Personlig træner

StyrketræningEr personlig træning noget for dig?

  • Er du ny mht. træning?

  • Har fitnesscenteret skræmt dig?

  • Er det svært for dig at vedligeholde motivationen?

  • Har du brug for opmuntring til at overgå dig selv og komme videre i din træning?

  • Har du trænet i et stykke tid uden at opnå de resultater, du søgte?

Hvis du kan sige ”JA” til nogle af disse spørgsmål, så burde du læse videre på denne side om de forskellige træningstyper som Earthlete tilbyder. Det er alt fra hjælp i fitness-lokalet, cardiotræning, styrketræning, accelerationstræning og kostvejledning til et sundere og mere plante-baseret livsstil.

Sikkerheden skal være i orden
En personlig træner vil give dig de nødvendige redskaber til at du bedre kan udføre de forskellige øvelser, så du bedre kan forstå træningsprogrammer, og bruge vægte og maskiner korrekt. Det er vigtigt at have viden, og et opsyn så du ikke udfører forskellige øvelser forkerte, da det kan ende med forskellige skader.

Vedligehold din motivation
Det skal være sjovt at træne! Til alle privat træninger, vil din personlige træner kunne justere og bringe nye udfordringer til dit træningsprogram, der både er sjove og holder dig udfordret. Din personlige træner vil heppe dig på, og derfor vil du føle endnu mere motivation til at over gå dig selv. Din personlige træner vil gøre alt for at du vil nå dit mål, og du vil altid have en med dig som vil dig det bedste.

Maksimer dine resultater
Intet er mere motiverende end at mærke progression, og at se sig selv komme tættere og tættere på sit mål, for i sidste ende at nå det. Din træner vil tilpasse øvelser og rutiner, så at du er sikker på at ramme dit top niveau. Trænerens job er at tilpasse øvelser, så at de er præcis dit niveau, og derfor kan du hurtigere komme op på næste niveau.

Earthlete kan give dig styreprogrammer inde for styrketræning, cardio, accelerations-træning, hoppe-træning. Alt efter hvad dit behov er…

Derfor, hvis du er enig med det øverste, så er en personlig træner noget for dig, og du burde tage henvendelse til Earthlete enten via. hjemmesiden, Facebooksiden, eller email Casper@earthlete.dk, og så kan du hurtigt få dig en personlig træner, med forstand på sport, fitness, og en sund kost.

Priser
Første konultation er 0 kr. – det kan forgå på skype eller face-to-face.
Træningprogram koster 499 kr.
Personlig træning er 300 kr. i timen, hvor du bliver skubbet igennem træningerne på den rigtige måde.

Pakke-løsningen: Konultation, træningsprogram + 5 gang personlig træning til: 1499 kr.

Hvis pakken ikke passer dig, så skriv til Earthlete og få lavet en pakke der passer dig, på den måde kan du også få tilkoblet en plantebaseret-vejledning til din trænings-vejledning.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

greenløb