Plantebaseret vejledning

bananasBanner

  • Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at inkludere grønsager og frugt i din kost?
  • Har du lyst til at optimere dine sport/fitness præstationer via. kost?
  • Det kan være at du allerede er begyndt at spise plantebaseret, men er ikke sikker på om du gør det rigtigt?
  • Eller måske har du andre grunde til at spise mindre kød, og mejeri-produkter, så som klima-interesse, eller dyreetik?

Der er mange grunde til at man gerne vil begynde at spise flere grønsager. Om man går 100% plantebaseret eller bare 50% plantebaseret har en effekt på din sundhed, og på det miljø du bor i.

 

Hvis du er helt ny indenfor det plantebaseret-miljø, så vil Earthlete gerne hjælpe dig godt i gang med viden, kostomlægning, opskrifter, så du hurtigere kan blive en sundere og mere miljø venlig person.

Mange mennesker finder ud af at det at spise flere grønsager og frugter er utrolig vigtigt, men de ved ikke hvordan de skal tilføje det i deres kost. Der er også mange mennesker som sætter sig nogle mål om at de har lyst til at prøve en 100% plantebaseret-kost af, men fejler, på grund af for lidt viden om hvordan de skal spise.

Grundene til at tilføje flere grønsager, frugter og kulhydrater i din kost er mange. Du kan nemt gå ned i vægt, du vil opleve mere energi, meget mindre risiko for livsstilssygdomme, og du vil måske også komme af med vejrtræknings-problemer og hud irritation som eksem og akne.

Faktisk vil en mere plantebaseret-kost gavne dig i forhold til motion og sport. Du vi hurtigt oplevede bedre cardio, bedre restitution og mere energi. Det er vigtige elementer, hvis du gerne vil have en flot krop med sunde muskler. Mange atleter, fightere, bodybuilder er begyndt på at tænke mere plantebaseret.

Earthlete tilbyder vejledning af en plantebaseret-kost og livsstil, og kan sætte dig i gang med en plantebaseret-kost, så du nemt kan begynde med at spise sundere. Earthlete tilbyder forskellige kostplaner og vejledning, da personer har forskellige behov. Vi kan sammen sætte os ned og snakke om dit behov, om du går efter vægttab, eller om du er atlet. Vigtigst af alt, så er synsvinklen på denne kost udelukkende sundhed, da man sagtens kan spise en plantebaseret-kost på en usund måde.

Sweet Potatoes

Priser
Skriv til Earthlete og få lavet en pakke der passer dig og dine behov, på den måde kan du også få tilkoblet en træning-vejledning til din plantebaseret-vejledning.

Du kan kontakte Earthlete og Casper Bilton her:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Casper_run1_PEPS