OM EARTHLETE

Earthlete er din 100% plantebaseret sports og trænings hjemmeside. Vi arbejder hver dag på at levere gode artikler og blogs som kan inspirere dig til at spise mere grønt og opnå dine personlige mål. Emnerne som vi skriver om er træning, kost, sundhed, livsstil, yoga, bodybuilding, løb og meget andet. Vi lægger vægt på at promovere de danske elite atleter som spiser en 100% plantebaseret kost, men vi står også klar til at hjælpe elite atleter som gerne vil ændre deres livsstil.
Alle informationerne som bliver videre givet på Earthlete er bakket op fra højtuddannet læger og diætister som har deres speciale inde for den plantebaseret kost. Vi arbejder hele tiden på nye initiativer, som e-bøger, events, træninger, foredrag og derfor synes vi at du skal skynde dig ind og like vores facebook-side, så du hele tiden er opdateret med de nyeste artikler og nyheder fra os.

Vores motto er, ingen undskyldning for ikke at spise plantebaseret.

Earthlete er grundlagt af den plantebaseret atlet Casper Bilton, efter at han selv blev plantebaseret, og ikke kunne find hjælp eller inspiration fra andre danske atleter. Casper fungerer som vejleder for professionelle og elite atleter i en plantebaseret kost, så at de kan blive sundere og præstere bedre. Derudover har Casper spillet 8 år som pro. håndbold-spiller. Han har også vundet prisen som Årets Veganske Atlet 2 gange i træk, for år 2016 & 2017. Prisen bliver udgivet af Danmarks veganske forening Med Med Medfølelse.
Cert_Logo