Personlige ydelser

Personlig træning, kostvejledning, massage eller andre personlige ydelser?

Earthlete stiller de mest kompetente plantebaserede kostvejledere og trænere til rådighed for dig. Af denne side fremgår en række af de personlige ydelser, vores veluddannede team kan tilbyde dig, enten i vores faciliteter på Ryesgade 5, Kbh N, eller på en lokation nær Københavnsområdet
Screen Shot 2017-06-21 at 10.40.21

Oliver Sebastian

Oliver tilbyder professionel personlig træning, til dig der vil i form, samt øge styrke og muskelmasse.

Olivers spidskompetencer ligger indenfor calisthenics, vægttræning, samt kan give vejledning i samtlige avancerede calisthenics-øvelser (human flag, muscleup, front- og backlever, planche og lignende).

Intet er for stort eller småt! Oliver kan hjælpe dig med at lave målsætninger, finde motivationen, samt at rykke dig tættere på dine mål og behov.

Oliver studerer sports-science på Københavns Universitet. Hans vejledningspraksis og personlige træning, tager udgangspunkt i et evidensbaseret grundlag.

Du kan booke Oliver på timebasis til 599,- i en time. Ved booking af flere timer, indgår rabatter.

Book nu!
RANU1

Ranu Sharif

Ranus spidskompetencer ligger primært indenfor muskelopbygning, styrke og vægttab.

Med flerårig erfaring som både bodybuilder og personlig træner, kan Ranu hjælpe dig med både skadesforebyggende øvelser, optimal muskelvækst og styrke, ligegyldigt din tidligere træningserfaring.

Ranus professionelle tilgang og store motivation for træning, smitter altid af på klienterne.

Du kan booke Ranu på timebasis til 599,- i en time. Ved booking af flere timer, indgår rabatter.

Book nu!
Screen Shot 2016-05-25 at 18.36.32

Casper Bilton

Casper tilbyder kostvejledning til atleter og motionister, der ønsker bedre performance i både sportslige sammenhænge og i hverdagen.

Inkluderet i kostvejledning med Casper, får du et vejledningsforløb, der som minimum vil vare 1 måned. Udover en opstartssamtale og ugentlige opfølgende samtaler, får du også et kostprogram og et vejledningshæfte.

Casper er certificeret i plantebaseret kostvejledning fra McDougalls Health & Medical Center.

Priser efter aftale – fra 1999kr

Book nu!
RANU1

Ranu Sharif

Ranus kompetenceområde falder primært indenfor muskulære ubalancer, samt afslappende og løsnende massage. Med en bred erfaring fra både atleter, motionister og folk med en travl hverdag, tilpasser Ranu sin behandling efter netop dine behov.

Hans behandling tager udgangspunkt i det hele menneske og derfor vil der til hver behandling være både en kort forsamtale, samt mulighed for tilbud på opfølgende behandlinger, hvis behovet skønnes.

Ranu er certificeret massør fra AtWork skolen i København.

349,- for 30 minutter
599,- for 60 minutter
799,- for 90 minutter

Book tid nu!