Plantebaseret bodybuilder Niclas Tonnesen holder foredrag på GreenBurger

Fysiologien bag muskelvækst
januar 15, 2017
Årets Veganske Atlet: “Det handler om opbakning og fællesskab”
januar 22, 2017
Bodybuilderen, veganeren og Earthlete-manden Niclas Tonnesen holder foredrag på GreenBurger om træning og plantebaseret kost. Niclas har kompetancer inden for personligtræning, vejledning og så er han underholdende at lytte på. Derfor er vi sikre på at hvis du vil lære noget nyt om sund plantebaseret kost og træning, så er dette et foredrag for dig.

For ca. 10 år siden satte Niclas for første gang sine fødder i et fitnesscenter, før det havde Niclas trænet taekwondo i mange år på højt plan. Tanken bag og udgangspunktet var, at Niclas ønskede at holde sig i gang, opnå og vedligeholde en veltrænet krop – og derigennem selvrespekt

For Niclas findes der ikke større oplevelser end at inspirere mennesker til at tænke over deres valg af mad og skabe interesse for en plantebaseret kost. Som plantebaseret atlet har han taget ca. 15 kg på og slået mange personlige styrkerekorder: Dødløft 1×187 kg., squat 3×140 kg., bænkepres 1×112,5 kg. Læs endnu mere om Niclas på hans Earthlete Eliten profil.


Om Eventet

Eventet forgår hos Greenburger, Vesterbrogade 30 KBH, og går igang kl. 5, d. 2 Februar. GreenBurger kører et facebook event, hvor du kan tilmelde dig – men du skal være hurtig for folk har interesse for grønne burgere og Niclas Tonnesen. Dette skriver GreenBurger om arrangementet:

“Vi er meget glade for at kunne invitere jer til det allerførste event med vores helt nye koncept “Burgers & Talk” på GreenBurger Vesterbrogade. Vi håber, I vil tage godt imod det.

Niclas Tonnesen er en god ven af GreenBurger. Han spiser udelukkende plantebaseret kost, dyrker bodybuilding, er i eliten på Earthlete.dk og stiller op i Men’s Physique 2017. På en time vil han gerne fortælle jer lidt om, hvorfor han valgte at blive veganer, hvorfor han stiller op i Men’s Physique og svare på alle spørgsmål I måtte have. 

Vi sørger for at skabe en lækker stemning, og der vil være Classic Burger Menuer til alle, der har lyst til at være med.

BURGERS & TALK MENU
1x 1 times oplæg og dialog
1x Classic Burger Menu
= 100 kr.

Vi kan have ca. 35 med til Burgers & Talk på GreenBurger Vesterbrogade, så det er først-til-mølle. Tilmelding skal foregå på vores e-mail: info@greenburger.dk. Vi vil sende en bekræftelse af jeres tilmelding. Man betaler, når man møder op.”


Vi håber at se fuldt hus, da det både bliver spændende, underholdende og lærerigt. Hos Earthlete vil vi rigtig gerne informere dig i hvordan man spiser en planetbaseret kost, så at du opnår dine resultater. Derfor skriver vi nye blogs og artikler hver uge, så du hele tiden kan få inspiration og gode råd. Hvis du gerne vil holde dig opdateret på hvad der sker på vores hjemmeside, så følg os på facebook her.