Bjarke Follin // Taekwondo

Sissel Møller // Løb
januar 15, 2017
Benjamin Stryhn Tollundgaard // OCR & Crossfit
februar 9, 2017

Bjarke Follin // Taekwondo

BJARKE FOLLIN


“Vi begyndte helt naturligt at skære ned på kødet derhjemme, og efter at være blevet præsenteret for nogle ubehagelige sandheder i diverse dokumentarer, havde jeg simpelthen ikke lyst til den gamle kost mere.” – Bjarke Follin


Bjarke er det man kalder 5. dan i Taekwondo, hvilket betyder at han har det sorte bælte af 5. grad. Bjarke har været på det danske landshold i teknik i 7 år, hvor han bl.a. var med til at vinde EM bronze i 3-mandshold, EM sølv i opvisning, samt uofficielt junior VM guld i 5-mandshold. Derudover er han leder af det danske opvisningslandshold, hvor han også selv har været aktiv siden 2004. Bjarke har dyrket kampsporten siden 1997 – sporten har givet ham en masse personlig udvikling, både fysisk og mentalt. Hans styrke beskriver han som sin selvdisciplin, og det faktum at han elsker at udvikle sig og perfektionere noget. Når han ikke træner, så er han PhD-studerende på Københavns universitet og Rigshospitalet – derudover er han både gift og er far.

Efter at have været blevet præsenteret for nogle ubehagelige sandheder i diverse dokumentarer mistede Bjarke lysten til den gamle kost, og blev helt naturligt mere og mere plantebaseret. Bjarke har sidenhen lært mere om, hvad et simpelt skifte i kost har af betydning for kroppen, dyrene og miljøet. Det føles bare rigtigt for ham at spise i tråd med sine menneskelige værdier.