HVAD ER EARTHLETE ELITEN?

Nina Mezcla-Jensen // Mountainbike
juli 24, 2016
Herman Mohr Hermansen // Styrkeløft
juli 24, 2016

HVAD ER EARTHLETE ELITEN?

EARTHLETE ELITEN


En myte slår alle andre, når det kommer til plantebaseret livsstil. Myten om proteinmangel – og dermed myten om, at man ikke kan opbygge sine muskler tilstrækkeligt uden den primært anerkendte proteinkilde, kød.

Alle, der selv har prøvet sig med en plantebaseret kost eller vegansk livsstil ved imidlertid, at dette er en skrøne. Hvad end du spiser en helt almindelig, fri-for-animaler kost eller følger bestemte kostprincipper – såsom højt proteinindtag eller endda en kost, der næsten udelukkende består af kulhydrater, så er det stort set umuligt at komme i mangel på protein.

Det skyldes, at protein findes i alt. Fra frugt til kartofler til hvidt brød, ris og havregryn til de mere kendte proteinkilder tofu og bønner. Alle disse sunde fødevarer indeholder desuden en lang række andre gode næringsstoffer, som gavner din krop og gør den i stand til at præstere og fungere på bedst mulig vis.

Det er vi ikke de eneste, der har fundet ud af. Derfor har vi her på Earthlete samlet en række seje danske mænd og kvinder, der alle dyrker sport og træning med seriøs dedikation og målrettethed på professionelt eller Elite plan. Vi kalder dem Earthlete Eliten.

Ud fra deres muskler og resultater at dømme, er det ikke et spørgsmål om proteinmangel, der rejser sig. Derimod kan du spørge dig selv, hvorfor du endnu ikke har givet plantebaseret kost en chance, hvis du går op i sundhed og træning.

Vi håber, at vi med de små biografier af hver af disse seje mennesker, kan inspirere dig til at vælge en plantebaseret diæt, så også du kan nyde godt af nogle af alle de fordele, et sådant valg medfølger. Fordelene tæller blandt andre bedre restitution, mere overskud før og efter træning samt måske endda bedre resultater.