Michelle Poulsen // Marathon løber

Philip Michell // Calisthenics
juni 20, 2017
Kristin Stengård // Triathlon
august 13, 2017

Michelle Poulsen // Marathon løber

MICHELLE POULSEN


“Ikke nok med at plantebaseret kost er godt for min egen krop, så er det også fantastisk godt for miljøet.”- Michelle Poulsen


Michelle er elite løber, hvis ynglings distance er marathon. Hun er opvokset på Østerbro i København, men bor nu på Nørrebro. Michelle’s sportslig styrke er, at hun god til at presse sig selv, selvom at det er mega hårdt.

Michelle har løbet 2:55:31 på Marathon, 1:20:23 på halvmarathon, 36:57 på 10km og 17:52 på 5km. Selv fremhæver hun og er super stolt af sin personlige rekord på Marathon, fordi at hun kun havde løbet i et års tid da hun satte rekorden. Hendes vildeste løbe oplevelse var dog da hun løb Liverpool halvmarathon. Michelle var ovre for at besøge sin søster, der boede der på det tidspunkt. Tilfældigt fandt Michelle ud af der var et halvmarathon-løb i byen og selvfølgelig stillede Michelle til start uden forventninger. Det var forfærdeligt vejr og ingen mennesker på ruten, men familien stod og heppede undervejs. I dette løb, løb Michelle en personlig rekord og kom ind som bedste kvinde.

Til dagligt studerer Michelle til fysioterapeut inde på metropol i København. Grunden til at hun gør det, er fordi at Michelle finder menneskekroppen fascinerende – det er spændende hvad kroppen er i stand til og hvordan den også kan hele sig selv. Derudover elsker hun at hjælpe folk, og dette er noget du er i stand til inden for fysioterapeut faget.

Grunden til at Michelle valgte at spise plantebaseret var for at se om det kunne hjælpe på trætheden, vejrtrækningsproblemerne og fordi at hun havde døjet med mange skader. Hun følte også at hun blev nød til at ændre på et eller andet, for at blive bedre inden for hendes sport. Efter at have været igennem en vejledningsforløb med Casper Bilton fra Earthlete, kunne hun efter bare en måned mærke rigtig god effekt, lige som andre plantebaseret atleter, som jeg havde læst om på nettet. Det var især trætheden der blev markant bedre, og i dag har Michelle meget mere overskud på løbe-intervallerne.