Nana Friis // Thaiboksning

Kasper Blomsterberg // Open Water
august 9, 2016
Nico Collu // Calisthenics
oktober 18, 2016

Nana Friis // Thaiboksning

NANA FRIIS


“Jeg valgte at gøre det 100 % i 10 dage. Efter de 10 dage gik det op for mig, at jeg følte mig sundere og sov meget bedre. Nu mærker jeg også forskellen på min træning og har ALDRIG haft så meget energi før. Jeg ville ønske alle andre prøvede det også.” – Nana Friis


Nana dyrker thaiboksning og almindelig boksning. Hun dyrket kampsporten siden 2013, og i starten af 2016 valgte hun at tilføje boksning til sit CV. I år 2017 blev Nana Danmarksmester i boksning for atleter som har bokset maks 15 kampe.

Ved siden af kampsporten træner hun også styrketræning og kondition for at blive en endnu bedre fighter. Nana beskriver sig selv som fysisk stærk, en individualist, der ikke er bange for noget – at sende hende i ringen, er som at sende et barn efter slik i kiosken. Nana har læst ernæring og sundhed, matematik/fysik og kemi, og starter på medicinal biologi, da hun ønsker at forske i plantebaseret ernæring. Nanas plantebaserede livsstil begyndte med den etiske tankegang, men hun gik all-in på plantekost efter et sygdomsforløb, som kosten hjalp med at helbrede.