Philip Michell // Calisthenics

Daniel Sørensen // Calisthenics
marts 26, 2017
Michelle Poulsen // Marathon løber
juli 23, 2017

Philip Michell // Calisthenics

PHILIP MICHELL 


“Min mor fik i 2014 konstateret brystkræft, derefter fandt vi ud af at en plantbaseret kost er det bedste man kan gøre mod kræft. Jeg spiser plantbaseret hovedsageligt grundet mit eget helbred og dyrene” – Philip Michell


Philip startede med Calisthenics primært for at få mere styrke. Da han startede med sporten kunne han ikke tage en pull up – men nu dyrker han det på konkurrence niveau. For Philip er konkurrencerne noget af det fedeste, da der ikke er noget federe end følelsen af adrenalin i kroppen. Philip er den yngste som har fået æren af at være med til DM (danmarksmesterskaberne), og derudover har han deltaget i Bar Games i Sverige, Aalborg Street Workout tournament, Cph winter tournament og summer tournament.

Philip beskriver sig selv som en meget all-round calisthenics-atlet, da hans statiske og dynamiske skills er nogenlunde på samme niveau. Dog vil han gerne fremhæve sin Human Flag-rutine og One Arm Backlever-rutine, som han udfører til perfektion.

Efter at Philips mor fik konstateret kræft, begyndte han at spise plantebaseret. Han spiser plantebaseret efter at have fået en masse viden omkring sundhed og hvordan det kan mindske risikoen for kræft. Dog gør Pilip det også for dyrene. Når Philip ikke træner, så spiller han guitar og arbejder i Fitness World.