Thomas Petersen // Ultraløb

Morten Rudolph Olesen // Triathlon
februar 9, 2017
Yvonne Alonso // Fitness
marts 26, 2017

Thomas Petersen // Ultraløb

THOMAS PETERSEN


“Efter vores beslutning om at droppe alle animalske produkter, har jeg det fantastisk og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke tog beslutningen om at leve plantebaseret noget før. En stor fordel er også at jeg heler langt hurtigere efter småskader.” – Thomas Petersen 


Thomas dyrker Ultraløb, trailløb, Off-Road triathlon, og grunden til at han har forelsket sig i sporten er fordi at han elsker at holde sig i form og får en stor glæde ved at komme ud på trailsporet. Han har gennemført Trailman Ultra 50K, Xterra Tisvilde og Xterra Møns Klint, Copenhagen Half. Thomas beskriver sig selv som meget udholdende, hvor han tit finder overskud til at hjælpe andre. Derudover er han god til at sætte sig nogle mål og opnå dem ved hjælp af vedholdende træning.
Thomas har spist 100% plantebaseret siden 2015, hvor han blev inspireret til at skære kød og mejeri ud af kosten af sin kæreste. Det er primært på grund af de store dyrevelfærdsmæssige problemer der er i dansk landbrug, som efter Thomas’ mening er en forfærdelig dyremishandling. Efter at han besluttede at droppe animalske produkter har han fået det fantastisk, og restiturer bedre efter træning og små skader.