PRESSEMEDDELSE: EARTHLETE OMROKERER & UDVIDER

Et eksempel på at plantebaseret kost forbedrer dine præstationer
January 17, 2019

Dette er en kort gennemgang af vores vision, mission og ambitioner, samt koncept

Vi ser EARTHLETE som et brand, som arbejder hver dag benhårdt på, at fortælle alle atleter, fra bredden til eliten, hvor stor en gavn plantebaseret kost har for sundheden.


For at nå flest muligt interesserede, vil vi i fremtiden derfor have primært fokus på at udvide vores online aktiviteter, samt hjælpe professionelle- og elite-atleter med kostomlægning.

Vi har en vision om et grønnere Danmark, hvor vi løfter hinanden op, samt giver hinanden de værktøjer og muligheder for at udleve vores drømme og vores bedste selv. I det puslespil mener vi, at både kost, bevægelse og bevidsthed er de primære brikker.

I kraft af vores fremadrettede strategi, tilbyder vi derfor ikke længere hverken salg, eller faste hold på Ryesgade 5. I vil dog kunne finde os i diverse pop-ups, messer og markeder.

Hvis du mangler vejledning eller produkter som enten motionist, eller atlet, tilbyder vi som altid den mest professionelle vejledning, samt de bedste produkter og superfoods på earthlete.dk. Alle vores varer er veganske, har fokus på at livsstil, mode og sundhed – og det findes på vores webshop.

Et vigtig element i vores koncept er vores ambition om at nå ud til virksomheder og vejlede i både bevægelse og mindfulness. Vi kan nemlig stille et meget erfarent team, der kan hjælpe med mere overskud, mindre stress og bedre fokus. Gennem både foredrag, en række praktiske øvelser og træning, har vi en teambuildings-forløb.

Vi leder hele tiden efter samarbejdspartnere i forhold til produkter, men også vegansk/plantebaseret atleter som har lyst til at indgå samarbejde. Har i spørgsmål eller ønsker vejledning, kan i som altid henvende jer på power@earthlete.dk


Team Earthlete, 2019