Top 3 sundhedsbøger du SKAL læse

Råd til armstrækkere & sit-ups
March 21, 2018
Jeg har ikke længere PCO, og det skyldes mine kostvaner
March 22, 2018

Top 3 sundhedsbøger du SKAL læse


Få POWER, SUNDHED og ENERGI ved at spise grønnere! Men plantebaseret kost SKAL gøres på den rigtige måde, hvis man gør det forkert, så får man lyst til at gå tilbage til sine gamle vaner. Men hvis du gør det rigtigt, så vil du aldrig kigge dig tilbage. Du vil føle en sundhed som du aldrig har oplevet før. Hvis du vælger at spise plantebaseret for sundheden, så er det vigtigt at du ikke føler at du mangler noget i din hverdag, for ellers bliver det en kamp og ikke en leg.

Mit bedste råd til dig er at læse grundigt igennem det eksperterne gerne vil have dig til at gøre, når du skifter til en plantebasert/vegansk kost. Eksperterne er de mennesker som har arbejdet på at fremme den plantebaseret kost i årevis. Disse eksperter benytter kost til at helbrede de værste sygdomme, som vi har i den vestlige verden. Hvis du vil mestre den plantebaseret kost, så skal du læse deres bøger.

Dette er en liste over de 3 bedste bøger, som jeg synes, at du burde læse. Læs bøgerne når du er igang med din kostomlægning:


1: HOW NOT TO DIE

Bogen “Hvordan du undgår at dø” af ernæringseksperten Michael Greger. Dr. Greger gennemgår de mest almindelige dødbringende sygdomme og giver detaljeret ny viden om, hvad der kan forhindre, at man udvikler dem. I bogen gennemgår han de femten største årsager som forsager for tidlig død i Amerika – hjertesygdomme, forskellige kræftformer, diabetes, Parkinson, højt blodtryk og mere – og derudover forklarer han, hvordan ernæring og livsstilsændringer kan trumfere receptpligtige piller og andre farmaceutiske og kirurgiske metoder til at forhindre disse sygdomme, frigør os til at leve sundere liv.


2: THE CHINA STUDY

Kinastudiet – som er skrevet af dr. T.Colin Campbell, er verdens hidtil mest omfattende undersøgelse af ernæring – og dens overraskende konsekvenser i forhold til kost, vægttab og helbred på langt sigt. Det har længe været til stor undren, at man i asiatiske lande, som fx Kina, lever både længere og sundere. Med “Kinastudiet” præsenterer forfatter T. Colin Campbell en række videnskabelige resultater, der fortæller hvordan man kan undgå de fleste livsstilssygdomme, leve længere og have det bedre.

Hvis du spiser frisklavet plantekost sænker du risikoen for at blive ramt af sygdomme som kræft, fedme og diabetes. Denne bog er med andre ord af omfattende karakter i forhold til at tabe sig, leve sundt og forebygge mod sygdomme. “Kinastudiet” undersøger sammenhængene mellem mad, sundhed og sygdom og kan komme os alle til gode.


3: THE STARCH SOLUTION

Spis mad, du elsker, genvinde din sundhed og tab vægt for altid! Bogen “The Starch Solution” er skrevet af dr. John McDougall. De fleste diæter og slankekurer holder sig langt væk fra kulhydrater og de fleste mennesker på diæt overvældes af skam og længsel, når man nævner mad fyldt med stivelse. Men i virkeligheden er kulhydrater ikke fjenden. I “The Starch Solution” har lægen McDougall og hans køkkenkyndige kone forsøgt at vise, at en diæt rig på stivelse rent faktisk kan hjælpe læseren til at tabe sig, forhindre sygdomme og endda kurere nogle sygdomme.

“The Starch Solution” indeholder en startplan til den første uge, hjælpsomme ugentlige menuplaner og mere end 100 lækre, billige opskrifter.


Skrevet af Casper Bilton
Atlet & plantebaseret coach