Udnyt din tid og husk din passion

Husker du at komme udenfor og få en dosis sund solskin?
March 1, 2017
Få nu det dér veganske junk ud af din kost
March 2, 2017
Vi alle kender det og følelsen kan være meget trist, når det pludselig går op for dig, at du ikke laver det, du faktisk gerne ville. Vi har alle siddet i den situation, hvor vi befinder os et sted, vi faktisk ikke har lyst til at være. Det er lige som om, at der en tendens til, at vi glemmer os selv og sætter andre foran os. Dette blogindlæg kommer til at handle om, at du skal tænke på dig selv og bruge tid på din passion.

Der er mange måder, hvorpå man kan føle, at man sidder fast. Det kan være, at arbejdet har overtaget hele din dag, din familie begynder at overtage al din fritid, eller også er du bare så flink, at du bruger din fritid på at hjælpe venner med deres ønsker og drømme. Selvom arbejde, familie og venner er vigtigt, må vi huske på, at der er noget, som er endnu vigtigere end dem, nemlig os selv.

Hvis du gemmer dig selv væk, får du ikke det bedste ud af dig selv. Dette kan godt føre til en version af dig selv uden livsglæde og glød. Det er nødvendigt, at du fungerer i din dagligdag, og det sker, hvis du finder tid til dig selv og bruger din tid på aktiviteter, som gør dig oprigtigt glad. Som person vil du fremstå endnu gladere og hyggeligere at være i selskab med. Så kan det godt være, at det tit vil medføre, at du skal sige nej til vennerne, og at du insisterer på at forlade kontoret præcis, når du har fri. Men hvis det betyder, at du kan gøre ting, som inspirerer dig, vil du også mødes med venner, familie og troppe op på arbejdet som et meget mere positivt menneske.


Det kan være at du har glemt din passion

Har du glemt eller gemt en passion? Så må du finde den frem igen, eller finde nogle helt nye. Når du finder frem til en passion, er det bare at tage dig tid til den eller dem, også hvis det betyder, at du skal starte ud med at skrive det ned i kalenderen. At have aftaler med andre og med sig selv hjælper på at værne om sin passion. Hvis din passion er holdsport, så meld dig ind i en klub, hvor folk forventer, at du møder op.

Personligt har jeg altid elsket at skrive, og der var en tid hvor jeg slet ikke havde lyst til at skrive, da alt jeg skrev om enten var arbejde eller skole. Nu prøver jeg at sætte mig ned minimum en time hver dag og skrive om et emne, som jeg har interesse for. Det har hjulpet mig meget. Når jeg får mine tanker ned på et papir, giver det mig (sinds)ro. Jeg er også blevet meget bedre til at skrive nu, når jeg holder det ved lige. Hvis du ikke har brugt tid på en passion i mange år, så forvent ikke, at du er lige så god til det som dengang, men forvent at du hurtigt kommer på rette spor igen, hvis du er ihærdig og arbejder på at blive bedre dag for dag.


Skrevet af