Vegan bodybuilder skal snakke til Grøn Fest i Horsens!

Sådan blev bodybuilderen Kathrine veganer
maj 9, 2017
Morten Bertolt skærer ned for kødet og op for grøntsagerne
maj 18, 2017
Så er det officielt – Vegan bodybuilder Niclas Tonnesen fra Team Earthlete skal snakke til Grøn Fest i Horsens!
Om det fortæller Niclas: “Jeg glæder mig enormt meget til se hvad ildsjælene i Horsens har stablet på benene og glæder mig enormt meget til at møde nye mennesker og dele min historie.”

Grøn Fest er et endags-event d. 20 maj med fokus på at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for Horsens med musik, mad, inspirerende talks, boder og diverse aktiviteter.

Om eventet med Niclas skriver Grøn Fest:
“Kan man overhovedet overleve – og trives – på en miljøvenlig kost uden kød, mælk og æg? Det kommer Niclas Tonnesen og fortæller om!

Han er en ildsjæl, som brænder for at hjælpe miljøet. Han har bl.a. studeret til miljøteknolog, men da det danske marked er langt bagud på det punkt (det er dét, som vi gerne vil ændre med GRØN FEST!), var der ikke nok jobmuligheder her, og han ændrede derfor retning. Drømmen var at blive personlig træner og kostvejleder og vise folk, at man sagtens kan være sund og stærk – OG miljøven! Det kan man roligt sige, at han har gjort, og det er endda gået så godt, at Niclas stiller op til bodybuilding konkurrence i kategorien Men’s Physique d. 25. maj!

Det er derfor, vi har inviteret Niclas til at komme og fortælle om, hvordan man kan gøre en stor forskel med små ændringer i ens kost – Både for planeten og dig selv. Og som han selv siger: Det er meget mere simpelt, end folk lige tror!

Vi glæder os og opfordrer folk til at komme og lære noget nyt! Om ikke andet, så for at smage på noget af alt den lækre mad, som også bliver serveret på dagen”


Tilmeld jer her: https://www.facebook.com/events/298158447286790/
Facebook: https://www.facebook.com/groenfest/